Gündem

Ailesinden Bahar Candan'a ziyaret: Nihal Candan'a ilk sözleri ortaya çıktı

Ailesinin kendisini hastanede ziyaret ettiği öğrenilen Bahar Candan'ın görüşme esnasında Bahar'ın Nihal'i karşısında görünce "Beni niye bırakıp gittin?" dediği iddia edildi

29 Haziran 2024 15:33

Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamlarını sosyal medyada sergilemeleriyle tanınıyordu. Geçen yıl fenomenlere düzenlenen operasyonlara iki kardeş de dahil edilmişti. Ailesinin kendisini hastanede ziyaret ettiği öğrenilen Bahar Candan'ın görüşme esnasında Bahar'ın Nihal'i karşısında görünce "Beni niye bırakıp gittin?" dediği iddia edildi.

Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen Candan kardeşler 14 Kasım 2023'te gözaltına alınarak, 16 Kasım'da da tutuklanmıştı. Geçen aylarda Nihal Candan 37 kiloya düşmesinin ardından anoreksiya nevroza teşhisi konulmuş ve yaşadığı psikolojik nedenlerden dolayı tahliye edilmişti.

Sinir krizi geçirmişti

Cezaevinde Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalan Bahar Candan ise Erzan ile yaşadığı tartışmanın ardından sinir krizi geçirmişti. Kendisine zarar verdiği iddia edilen Candan'ın Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı.

"Beni niye bırakıp gittin?''

Bahar Candan'ın annesi, babası, anneannesi, kardeşinin kendisini hastanede ziyaret ettiği öğrenildi. Bahar Candan'ın görüşme esnasında Bahar'ın Nihal'i karşısında görünce "Beni niye bırakıp gittin?" dediği iddia edildi.

Ailenin cam paravan ardından 1.5 saat görüştüğü ileri sürüldü.

Öte yandan Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianame kapsamında Eylül ayında Alisya Bahar Candan ve ablası Gülnihal Çiçek sanık sıfatıyla hakim karşısına çıkacak.