Gündem

Akit yazarı: Özel, Erdoğan’la el sıkma yarışında; güya partiye yeni bir hava solutmak istiyor

16 Eylül 2024 09:50

Akit yazarı İdris Günaydın, CHP'nin attığı 'normalleşme' adımlarını hedef alarak; 'Kılıçdaroğlu helalleşme derdindeydi. Ölü doğdu. Özgür Özel Tayyip Erdoğan’la el sıkma yarışında. Güya partiye yeni bir hava solutmak istiyor' ifadelerini kullandı. 

Akit yazarı İdris Günaydın, bugün kaleme aldığı yazısında CHP'li belediyeleri ve partinin 'normalleşme' adımları kapsamında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesiin hedef aldı. Günaydın'ın yazısı şöyle:  

'Herkes ferdi hareket peşinde. Kılıçdaroğlu helalleşme derdindeydi. Ölü doğdu. Özgür Özel Tayyip Erdoğan’la el sıkma yarışında. Güya partiye yeni bir hava solutmak istiyor.

Bu ara İmamoğlu’nun yurt dışı masrafları da ona oy veren akıllıları çok fazla memnun etti. Türkiye’yi tercih etmemesi de ayrı bir ders. Yerli turizm şirketlerine şamar gibi ders! “Siz fiyatları böyle yukarı çekerseniz ben de yüzbinlerce euroyu gider Avrupalıya veririm!”

Yok, yok… Bu ülkede kabul edilmiş dualar var. CHP’nin bir daha iktidar yüzü görmemesi için. Allah bu milletin yüzüne gülüyor da CHP’yi bir daha iktidar yapmıyor.'

Yazının tamamını okumak için tıklayın