Gündem

AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'dan Tuncay Özkan'a ağır küfür

25 Ağustos 2024 22:58

AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Erdoğan'a "züppe" diyen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a ağır hakaretlerde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhalefeti hedef alarak “Halkçılık maskesinin arkasından Avrupa başkentlerinde halkın paralarıyla keyif çatan, gösteriş müptelası bir elitizim çıktı” sözlerine CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’dan gelen “Seni züppe seni” yanıtının ardından AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Özkan’ı yazdığı açık ve ağır küfürle hedef aldı.

TIKLAYIN- Erdoğan'ın "gösteriş müptelası" sözüne muhalefetten yanıt

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhalefeti hedef alarak “Halkçılık maskesinin arkasından Avrupa başkentlerinde halkın paralarıyla keyif çatan, gösteriş müptelası bir elitizim çıktı” sözlerine CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’dan yanıt geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özkan, Erdoğan’a “züppe” diye hitap edince AKP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Mahir Ünal, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u göreve çağırarak “Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise Özkan hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

TIKLAYIN- Bakan Tunç, Tuncay Özkan hakkında cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma başlatıldığını açıkladı