Politika

AKP'li Mehmet Metiner'den sitem: Millet o kişinin davranışından dolayı AK Parti’ye fena hâlde kızgın, AK Parti içindekiler de hayli tepkili!

12 Temmuz 2024 10:11

AKP'li Mehmet Metiner, partisine isim vermeden, belediye başkan adayı olarak gösterildiği ilde kaybeden bir isim hakkında eleştirilerini yönelterek, "Millet o kişinin bu tarz davranışından dolayı AK Parti’ye fena halde kızgın, AK Parti içindekiler de hayli tepkili." dedi. 

Yeni Şafak gazetesi yazarı Metiner, "Bürokratları ayağına kadar çağırıp onlara patronuymuş edasıyla konuşan biri" dediği kişiyle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı: 

"Adam son yerel seçimde belediye başkan adayı olarak gösterildiği ilde kaybetmiş ama hala Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın adını kullanarak bürokrasiye hükmetmeye çalışıyor.

Düne kadar AK Parti’mizle hiç alakası olmayan ama seçim sürecinden itibaren kendini partimizin üstünde görerek bürokrasiyi de kafasına göre şekillendirmeye çalışan biri.

Her yerde Cumhurbaşkanımızın adını kullanıyor.

Bakanlarımızdan sanki emrindeki memurlarıymış gibi bahsediyor.

“Ben ne dersem onu yaparlar!” demekten kaçınmayan biri.

Değerli Adalet Bakanımızın ve yardımcılarından birinin adını kullanarak hakim ve savcı atamalarını kendisinin şekillendirdiğini söyleyerek güç gösterisinde bulunan biri.

Bürokratları ayağına kadar çağırıp onlara patronuymuş edasıyla konuşan biri.

Şimdi herkes bilmem nerenin adliye teşkilatının onun emrinde olduğunu konuşuyor."

Yazının tamamını okumak için tıklayın