Gündem

AKP MYK bugün Erdoğan başkanlığında toplanıyor: Masada ekonomi ve “Türkiye Buluşmaları” raporu var

16 Eylül 2024 07:18

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan AKP Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) hayat pahalılığı konusu gündeme gelecek.

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), bugün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının öncelikli konusu ekonomi olurken, partinin bu ay başlattığı başlattığı “Türkiye Buluşmaları” programının ilk etabından raporlaro masaya yatırılacak.

AKP, bu ay itibarıyla başlattığı “Türkiye Buluşmaları” programının ilk etabını tamamladı. Program kapsamında tam kadro sahada olan parti yönetimi, Türkiye’nin fotoğrafını çekti. Yediden yetmişe toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelen parti teşkilatı; esnafın, STK’ların, çiftçilerin, işçilerin ve emeklilerin talep, sıkıntı ve izlenimlerini dinledi. Türkiye gazetesinden Emrah Özcan’ın aktardığına göre, detaylı bir mutfak çalışması yapan Parti, sahadan gelen ilk raporları, toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunacak. Rapor sonuçlarına göre atılacak adımların yol haritası belirlenecek. Ekonomideki iyileşme göstergelerini vatandaşa yansıtmak için yapılması gerekenler ele alınacak.

Ayrıca, hayat pahalılığı konusu da toplantıda gündeme gelecek. Yeni anayasa çalışmaları başta olmak üzere yeni yasama döneminde Meclis’te ele alınacak birçok konu da toplantıda görüşülecek.

 


Annesi ve babası Can Atalay'ın "suçlarını" anlatıyor