Gündem

Alaattin Çakıcı'dan, Mahmutyazıcıoğlu açıklaması: Akrabam olsaydı beni öldürmeden Azrail dışında kimse ona dokunamazdı

18 Ağustos 2022 22:26

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin davada adının geçmesine ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından metin yayınlayan Çakıcı, "Şafak akrabam olsa ya da dostuğumu bitirmesem, bu ülkede kim olursa olsun beni öldürmeden Azrail'in dışında ona dokunamazdı" dedi. 

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin dava üçüncü gününde bugün devam etmiş, duruşmada ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu müşteki olarak ifade vermişti.

Sanık avukatı, Mahmutyazıcıoğlu'nun Alaattin Çakıcı ile tanışıklığı olduğuna ilişkin Celal Mahmutyazıcıoğlu'na soru yöneltilmiş, Mahmutyazıcıoğlu ise "Eski tanışırlar, ilk müvekkilidir. Her gün cezaevine gider, gelirdi" diye konuşmuştu.

Söz konusu ifadenin ardından Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkilerini ölümünden üç ay önce kestiğini söyleyen Çakıcı, kendisinin yakını olmadığını da belirterek "Şafak akrabam olsa ya da dostuğumu bitirmesem, bu ülkede kim olursa olsun beni öldürmeden Azrail'in dışında ona dokunamazdı" dedi. 

TIKLAYIN | Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davası: 3 sanığa tahliye kararı