Spor

Ali Koç ve Kıraç’tan sürpriz İzmir Marşı

11 Eylül 2024 19:07

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 9’de Eylül düzenlenen Voleybol Takım’nın 70. yıldönümü kutlamasında şarkıcı Kıraç’la birlikte İzmir Marşı’nı söyledi.

Fenerbahçe’nin kutlaması spor dünyasında büyük ses getirdi. 1954 yılında kurulan ve tarihi başarılara imza atan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, 70. yıl dönümünü özel bir geceyle taçlandırdı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen galaya Başkan Ali Koç, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yeni ve eski Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerbahçe Medicana Voleybol Takımları'nın teknik ve idari kadroları ile oyuncuları ve Fenerbahçe'nin eski sporcular katıldı.

Gecede konuşan Ali Koç, "Kulübümüz kurulduğu günden bugüne, Cumhuriyetimizin hedefleri ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda, ülkesinin değerlerini sahiplenen, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmeyi kendisine görev edinmiştir. İnşallah bu anlayışımız ilelebet devam edecektir" dedi.

ekran-goruntusu-2024-09-11-143558.png

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül'deki kutlamaya şarkıcı Kıraç da katıldı. Fenerbahçeli şarkıcı İzmir Marşı’nı Ali Koç ile birlikte söyledi. Özel gecede tüm davetliler ayağa kalkarak Ali Koç’la birlikte İzmir Marşı’na büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Şarkıcı Kıraç, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Sevgili başkanımız Ali Koç ile birlikte hem İzmir hem de Fenerbahçe için söyledik. Kadın voleybolumuzun 70. yıldönümünde Sarı Melekler de eşlik etti tabi ki. Teşekkürler Fenerbahçem..." mesajını yazdı.