Gündem

Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında Hakan Taşıyan karşıladı

Recep Tayyip Erdoğan (solda), Hakan Taşıyan (sağda)

16 Ağustos 2022 00:50

AKP'nin 21. kuruluş yıl dönümü programı kapsamında Ankara'ya gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, havalimanında şarkıcı Hakan Taşıyan ile partililer tarafından karşılandı. 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İnce adaylığını açıkladığı dakikalarda Taşıyan, "Uzun İNCE bir yoldayım" şarkı sözlerini paylaşmış; İnce'yi destekleyeceği iddia edilmişti

Şarkıcı Hakan Taşıyan, geçtiğimiz yılın ekim ayında karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği tanısıyla hastaneye başvurmuş, Ankara Şehir Hastanesi'nde karaciğer ve böbrek nakli yapılmıştı. Yaklaşık 7 ay süren tedavi süreci sonrası taburcu olan Taşıyan, uzun zaman sonra AKP'nin 21.kuruluş yıl dönümü programında görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen AKP 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katılmak için eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ankara'ya geldi. Tedavi sürecinde kendisine destek olduğu öğrenilen Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda Hakan Taşıyan karşıladı. AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, karşılamanın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

2018 yılında Erdoğan'ın karşısında CHP tarafından aday gösterilen Muharrem İnce'nin, adaylığının açıklandığı dakikalarda Taşıyan Twitter hesabından, “Uzun İNCE bir yoldayım gidiyorum gündüz gece AşıkVeysel i saygı ve rahmetle anıyorum”ifadelerini paylaşmıştı.