Politika

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşmadan önce Özel'i yeniden ziyaret edecek

19 Haziran 2024 21:55

Temmuz ayında görülmeye başlanacak olan Sinan Ateş davası öncesinde sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan ve siyasi parti liderlerini ziyaret eden Ayşe Ateş, davaya sayılı günler kala CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i bir kez daha ziyaret edecek. 

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan eşi Sinan Ateş'i uğradığı bir silahlı saldırı sonucu kaybeden Ayşe Ateş, davayla ilgili delillerin toplanmasından bu süre zarfında ortaya çıkan yeni bilgilere kadar süreci yakından takip ediyor.

Bu süre zarfında özellikle MHP'li milletvekillerinden çok sayıda mesaj alan Ayşe Ateş, 1 Temmuz'da ilk duruşması görülecek davaöncesinde siyasi parti liderleriyle olan görüşmelerini sürdürüyor.

TIKLAYIN: Sinan Ateş cinayeti davası 1 Temmuz'da başlıyor; işte 25 soruda suikastte adı geçenler, soruşturma sürecinde yaşananlar ve siyasete yansımaları

TIKLAYIN: Özgür Özel ile görüşen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu

 

ayşe ateş özgür özel

 

Gazeteci İsmail Saymaz'ın yaptığı paylaşıma göre önümüzdeki hafta CHP Genel Merkezi'ne ziyarette bulunacak. Saymaz, Ayşe Ateş'le ilgili olarak şu paylaşımda bulundu:

"Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, önümüzdeki hafta içi CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, Özgür Özel ile görüşecek. Görüşmede, 1 Temmuz’da başlayacak olan dava süreci ele alınacak."