Gündem

Ayşe Ateş'ten "Sinan Ateş davasına avukatlarımız katılacak" diyen Bahçeli'ye: Sanık olmadıklarını söylediler, o halde ne işiniz var Sincan'da?

25 Haziran 2024 13:53

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "1 Temmuz'daki davaya sadece avukatlarımız katılacak" açıklamasına yanıt verdi. Ateş, "Müşteki değiller. Sanık olmadıklarını da tekrar tekrar ifade ettiler. O hâlde ne işiniz var Sincan’da" dedi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

TIKLAYIN-Bahçeli, Sinan Ateş davasına MHP avukatlarının katılacağını açıkladı: Davamızı üç beş çapulcunun keyfine göre yargılatmayız

Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, Sinan Ateş davasına ilişki, "1 Temmuz'daki davaya sadece avukatlarımız katılacak, bunun dışında kimse ortalıkta bulunmayacaktır. Kim ne biliyorsa mahkemeye sunsun da hepsinin ense tıraşını görelim" ifadelerini kullandı.

Ayşe Ateş, Bahçeli'nin açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ateş'in paylaşımı şöyle:

"MHP, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in katline ilişkin görülecek olan siyasi cinayet davasına avukatları düzeyinde katılacakmış. Peki, neden? Müşteki değiller. Sanık olmadıklarını da tekrar tekrar ifade ettiler. Eminim ki kamuoyu da benimle aynı soruyu soruyordur: O hâlde ne işiniz var Sincan’da."

 

 

TIKLAYIN-Sinan Ateş cinayeti davası 1 Temmuz'da başlıyor; işte 25 soruda suikastte adı geçenler, soruşturma sürecinde yaşananlar ve siyasete yansımaları

T24’ÜN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DOSYASI

Sinan Ateş'in ablası: Bahçeli samimiyse elimizdeki bütün belgeleri vermeye hazırız, katilleri birlikte yakalayalım

MURAT SABUNCU

Özgür Özel: Demirtaş ile çalışma toplantısı yapmak istiyorum, MHP Sinan Ateş cinayetinde sınıfta kaldı

Cinayete ilişkin haberler için tıklayın.