Spor

Aziz Yıldırım, "Ali Koç'la bu akşam canlı yayına çıkacağız" demişti, saat ve kanal belli oldu

08 Haziran 2024 20:08

T24 Haber Merkezi

Fenerbahçe'nin bugün başlayan olağan seçimli genel kurulunun ardından başkan adayı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç ile bu akşam ulusal bir kanalda canlı yayına çıkacaklarını söyledi. Yayın saat 23.00'te Habertürk kanalından canlı izlenecek. Yayının moderatörlüğünü Mehmet Akif Ersoy yapacak.

TIKLAYIN - Fenerbahçe'de tarihi Genel Kurul: Aziz Yıldırım, seçimin 'anti demokratik' olduğunu söyleyerek stadyumu terk etti; Ali Koç, Yıldırım'a 'son kez' çağrı yaptı

Fenerbahçe’de Başkan Koç ve 2018’de yenerek 20 yıllık başkanlığını sonlandırdığı Yıldırım’ın karşı karşıya geldiği Olağan Seçimli Genel Kurul, yüksek gerilimle başlamış, Yıldırım, Vefa Küçük’ün ‘anti demokratik’ şekilde Genel Kurul Kongre Başkanlığı’na seçildiğini söyleyerek, stadyumu terk etmişti. Koç da genel kurulda Yıldırım'ı 'son kez' canlı yayına davet etmişti.

"Baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim"

Kongrenin ilk gününün ardından Yıldırım, Koç ile bu akşam canlı yayına çıkacaklarını açıkladı. Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız."

GALERİ - Fenerbahçe'de tarihi Genel Kurul'da ilk gün geride kaldı, işte kameraya yansıyanlar...

Yıldırım ve Koç'un bir araya geleceği yayının, Habertürk kanalından saat 23.00'te izlenebileceği duyuruldu.