Gündem

Bakan Uraloğlu köprü ve otoyol zammını savundu: 2022 cari fiyatlarının altında kaldı

16 Ağustos 2024 14:25

Muş'un Malazgirt ilçesi ve Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenecek "953. Yıl Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Etkinlikleri" için Okçular Vakfı'nda tanıtım toplantısına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gazetecilerin otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamla ilgili sorularına yanıt verdi. Bakan Uraloğlu, "2022’deki Ocak ayı cari fiyatlarına ancak gelmiş oldu hatta biraz da altında kalmış oldu" dedi.

23-26 Ağustos tarihleri arasında Muş'un Malazgirt ve Bitlis'in Ahlat ilçelerinde eş zamanlı düzenlenecek "953. Yıl Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Etkinlikleri"ne ilişkin Okmeydanı'ndaki Okçular Vakfı'nda tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle basın mensupları katıldı.

"2022 Ocak ayı fiyatlarına getirmiş olduk"

Gündemdeki otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlarla ilgili gazetecilerin sorularına yanıt veren Bakan Uraloğlu şunları söyledi:

"2022 Ocak ayı fiyatlarına getirmiş olduk öyle söyleyeyim. 2022’deki Ocak ayı cari fiyatlarına ancak gelmiş oldu hatta biraz da altında kalmış oldu"