Gündem

Banu Parlak, güzellik merkezi kurşunlama davasında Dilan Polat ile ilgili şikâyetini geri çekti

Banu Parlak, güzellik merkezini kurşunladıkları gerekçesiyle şikayetçi olduğu Engin ve Dilan Polat'a açtığı davadan geri adım attı

20 Mayıs 2024 15:27

Geçen yıl güzellik merkezi kurşunlanan Banu Parlak, Engin ve Dilan Polat'ın da aralarında bulunduğu sanıklardan şikâyetçi olmuştu. Geçen haftalarda görülen davada çiftin tutukluluk hallerinin devamına karar verilirken Banu Parlak'ın, şikâyetinden vazgeçtiği öğrenildi.

"Annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı"

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Polat çiftinin ailesiyle görüştüğünü ve davadan geri adım attığını belirten Banu Parlak, "Yaşamış olduğum korkunç olay sonrasında eski arkadaşım Dilan Polat ve ailesi aynı dönemde zorlu süreçlerden geçmemiz sebebiyle görüşme sağlayamamıştık. Yakın süreçte aile ortamında bir araya geldik ve yaşadığımız zorlukları birbirimize anlattık'' dedi.

Parlak'ın ifadeleri şu şekilde:

''Nilda'nın bana 'Banu abla annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı' demesi üzerine dosya benim için kapanmıştır. Ben bu zamana kadar karşımda muhatap bulamıyordum, avukatım ile yapmış olduğumuz durum değerlendirmesi sonucu olayı direk şahısların kendisinden dinlememiz gerektiği kanısına vardık."

"Böyle bir eylemde bulunmayacağına kanaat getirdim"

"Avukatım sayesinde sonunda bana durumu net izah edebilecek bir muhatap buldum durumu detaylı olarak dinledim. Dilan ve ailesinin böyle bir eylemde bulunmayacağına kanaat getirdim bu nedenle de kendileri hakkında şikâyetten vazgeçtim, umarım adalet yerini bulur. Şunu da belirtmek isterim; Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat benim şikâyetimden bir gün dahi içeride yatmadı benim dosyamda verilen tutuklama kararı hiç infaz edilmedi bu zamana kadar olan tutukluluk sebepleri mali dosyadır tutukluluklarının sebebi asla ben olmadım."

TIKLAYIN | https://t24.com.tr/haber/durusma-sonrasi-ortalik-karisti-dilan-polat-in-yakinlari-banu-parlak-a-tukurdu,1162030