Politika

Barış Yarkadaş'ın 'ayağından vurulduğu' iddiasını sorduğu Özgür Özel: FETÖ'cü hesaplar paylaştı, isteyene filmi atarım!

19 Ağustos 2024 21:40

T24 Haber Merkezi

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP lideri Özgür Özel'in bacağının kırılmadığı, bacağından vurulduğu iddialarına ilişkin olarak, "Özgür Özel'i aradım. 'FETÖ'cü hesaplar ve FETÖ’cülerin peşinden gidenler bunu paylaştı. Benim Güven Hastanesi'nde çekilen filmim e-devlet’e yüklüdür. İsteyen bakabilir. Devletin elinde olan filmde parmaktaki kırık ortadadır, isteyene filmi de atabilirim' dedi" diye konuştu.

Prof. Dr. İbrahim Öztürk'ün CHP lideri Özel'in bacağının kırılmadığı, bacağından vurulduğu iddialarının ardından İslamcı yazar Abdurrahman Dilipak da bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Özel'in bacağından vurulduğunu söylemiş, CHP İletişim hesabından Özel'in vurulduğu iddiası reddedilmişti.

CHP'den 'Özgür Özel'i silahla vurmuşlar' diyen Abdurrahman Dilipak'a: Bu kadar kuyruklu yalanı bir yazıya nasıl sığdırdınız, hiç mi Allah'tan korkmadınız!

"Çekilen filmim yüklü, isteyen bakabilir"

TV100 yayınında konuşan Yarkadaş, Özel'le yaptığı telefon görüşmesini anlattı. Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Özgür Özel’i aradım böyle bir şey dolaşıyor ortada bu nedir dedim. Özgür Özel ‘Bu paylaşımı ilk önce sabah saatlerinde FETÖ’cü hesaplar paylaştı, ben bu paylaşımları görünce FETÖ’cülerin peşinden gidenlerin de bunları paylaştığını gördüm. Benim Güven Hastanesi'nde çekilen filmin e-sağlık üzerinden e-devlet’e yüklüdür. İsteyen bakabilir. Devletin elinde olan filmde parmaktaki kırık ortadadır isteyene filmi de atabilirim’ dedi."