Spor

Başakşehir, TFF'ye maç erteleme başvurusunda bulundu

Iberia maçının ardından Başakşehir Balkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu

15 Ağustos 2024 23:43

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında RAMS Başakşehir sahasında Iberia'yı 2-0 yendi. İki maç sonunda rakibine 3-0'lık üstünlük kuran İstanbul temsilcisi play-off turuna yükseldi. Başakşehir'in rakibi St. Patrick's Athletic oldu. Başakşehir St. Patrick's Athletic ile 22 Ağustos tarhininde karşı karşıya gelecek.

Maçın ardından Başakşehir Balkanı Göksel Gümüşdağ, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, Süper Lig maçlarının ertelenmesi için TFF'ye başvuru yaptıklarını söyledi.

Gümüşdağ'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

"İyi bir skor. 4 maçta 13 gol oldu. Şimdi İrlanda'ya gidiyoruz, oradan da iyi bir skorla dönüp gruplara gitmek istiyoruz. Ülke puanı çok önemli, bu maçlarda milli maç gibi aslında. Bu maçlarda oyuncular, tribünler kenetleniyor. "Birçok oyuncu takip ediyoruz, 3-4 bölgeye hamle yapacağız. Fenerbahçe ile bir temasımız olmadı ama menajerlerden bize Crespo ismi geldi. Şartları bize uyarsa ilgilenebiliriz. Sayın Hacıosmanoğlu ve Montella da maçı izlemeye geldi. Diğer takımlarımıza da play-off'ta başarılar diliyoruz. TFF başkanımıza maçımızın ertelenmesi için 'BAY' hakkı talebinde bulunduk. Rakiplerimiz oynamıyor bu maçları, bütün play-off takımlarına bu hak tanınmalı. Başakşehir'in DNA'sında Avrupa var. Konferans Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Çağdaş Hoca'nın arzusu, enerjisi, isteği çok yüksek. Önce şu play-off'u geçelim, sonrasını tek tek giderek geçmeye bakacağız. Başakşehir çok istikrarlı bir takım. İnanıyorum ki insanların ilgisi her geçen gün artacak."