Gündem

BBP’li Şengil DEM Partili Gergerlioğlu’nu tehdit etti: Seni çöp poşetine koyup gezdireceğiz, and olsun!

24 Eylül 2024 10:53

T24 Haber Merkezi / Ergün Demir

BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı öldüren zanlının çöp poşetine konularak taşınmasını eleştiren DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu tehdit etti. Şengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Seni bir daha İzmit sokaklarında dolaştıran Alperenlere yazıklar olsun. Seni İzmit sokaklarında çöp poşetine koyup gezdireceğiz, and olsun…!” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Dudullu Polis Merkezi’nde görevli polis memuru Şeyda Yılmaz’ı öldüren Yunus Emre Geçti, çöp poşeti giydirilerek kadın polisler tarafından emniyetin Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) aracına yerleştirilmiş ve Kartal Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildikten sonra tutuklanmıştı.

Gergerlioğlu tepki gösterdi

Katil zanlısının çöp poşetine sarılarak Hayvan Durum İzleme aracıyla taşınmasına DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu tepki göstermiş ve sosyal medya hesabından, “Polisi öldüren katile lanet olsun. Onu hayvan koruma arabasıyla çöp poşetine koyup götüren polise bu emri veren amire de yazıklar olsun” paylaşımı yapmıştı.

“Namussuz şerefsiz”

Milletvekili Gergerlioğlu’nun bu paylaşımına Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Avukat Kaan Şengil’den sert tepki geldi.  İl Başkanı Şengil, sosyal medya hesabından Şeyda Yılmaz etiketiyle şunları yazdı:

“Namussuz, şerefsiz seni. Seni bir daha İzmit sokaklarında dolaştıran Alperenlere yazıklar olsun. Seni İzmit sokaklarında çöp poşetine koyup gezdireceğiz, and olsun…!”

TIKLAYIN - Eski polis şefi ve hukukçulardan, polisi öldüren zanlının çöp poşetiyle sevkine: Kim olursa olsun kötü muamele edilemez!