Spor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni transferi resmen duyurdu

02 Ağustos 2024 10:39

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Arat, "Bir transferin daha lisansı çıkacak. Emirhan Topçu Beşiktaş'ı çok istedi. Hayırlı olsun." dedi.

Turkcell Süper Kupa'da yarın Galatasaray'la karşılaşacak Beşiktaş'ta hazırlıklar devam ediyor.

Siyah-beyazlılarda başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri bugünkü antrenmanı ziyaret etti.

Antrenman öncesinde futbolcularla sohbet eden Arat, Süper Kupa ve yeni sezonun transfer çalışmaları için de açıklamalarda bulundu.

"İlgi çok yüksek"

Süper Kupa'yla ilgili Hasan Arat, "Beşiktaş taraftarları yarın için hazır. Boğazın Efendisi bir kez daha Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na geliyor. Taraftarlarımızın bu maça ilgisi çok yüksek. Güzel bir sezon başlangıcı olmasını istiyoruz. Sezonumuz uzun. Süper Kupa maçı için gelmedik, sezonun hayırlı olmasını dilemek için geldik. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hocalarımız gerkeli çalışmalaır ypaıp ihtiyaçlarını bize bildirdi. Gidcek oyuncularımız da var. 14 yabancı ve 1 mavi kart hakkımız var. Bunu en iyi şekilde kullanacağız." ifadelerini kullandı.

Hasan Arat yeni sezon için, "Transfer komitesi Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak isimleri arkadaşlarımızla karar vererek aldılar. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Güzel bir sezon geçmesini umut ediyoruz. Yolumuz açık, şansımız bol olsun. Biz Beşiktaş olarak çalışmalara devam edeceğiz. Biz bir takımız. Bu takım çalışmaya devam edecek. Verdiğimiz bir söz var." açıklamasında bulundu.

Transfer açıklaması

Transfer çalışmalarına değinen Hasan Arat, Emirhan Topçu'nun lisansının kısa süre içinde çıkacağını ifade etti. Arat, "Transfer devam edecek. Hüseyin bey çalışmalarına devam ediyor. Scout ekibimiz, Samet hocam çalışmalarını sürdürüyor. Hocayla birlikte karar veriliyor. Hocamızın kararı çok önemli. Bir transferin daha lisansı çıkacak birazdan. Emirhan Topçu Beşiktaş'ı çok istedi. Hayırlı olsun." dedi.

Süper Kupa maçı ne zaman?

Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği mücadele, 3 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma, 20.45'te başlayacak.