Spor

Beşiktaş'ın konuğu Antalyaspor, savunmada iki zorunlu değişiklik var!

Siyah-beyazlıların zemin çalışması da bitti

17 Ağustos 2024 11:13

Samsunpor'u 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, 2'nci hafta karşılaşmasında sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. 18 Ağustos Pazar akşamı Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak ve Mehmet Türkmen tarafından yönetilecek.

Siyah beyazlıların hocası Giovanni Van Bronckhorst'un kazanan kadroyu zorunlu haller dışında bozması beklenmiyor.

Samsunspor maçında sakatlandıktan sonra dün itibariyle idmana çıkmaya başlayan Paulista'nın, oynaması için bir engel bulunmuyor. Ancak risk almamak adına stoper hattında Necip - Colley ikilisinin görev alması da muhtemel.

Eşi doğum yapacağı için izinli olan Masuaku'nun yerine de Emrecan Terzi 11'e yazılabilir. Defans hattının diğer ismi ise sağ bekte Svensson olacak. Siyah beyazlıların orta sahası Al Musrati - Gedson ikilisinden oluşurken, hücumun sağında Rashica, on numarada Rafa Silva, solunda ise Semih Kılıçsoy forma giyecek. Hücumun en ucunda ise Ciro Immoble gol arayacak.

Beşiktaş, lig bitiminde başladığı stattaki eksiklerin giderilmesi çalışmalarında da neredeyse sona geldi. Tesislerden sorumlu yönetici Çağlayan Tuğal yönetiminde yapılan çalışmalarda, önce zemin tamamen yenilendi ve hibrit çime dönüştürüldü.

Çok yıpranmış koltuklar da yenilenirken, merdiven boşlukları boyandı. Çatının membranları ise tamamen değiştiriliyor. Statta bulunan Atatürk resmi ve arması da yenileniyor.