Spor

Beşiktaş transferi KAP'a bildirdi; Rafa Silva İstanbul'a geliyor

25 Haziran 2024 16:46

Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva'nın transferini açıklamak için geri sayıma geçti. Siyah beyazlılar, yönetici Hüseyin Yücel ve Rafa Silva'nın uçaktaki görüntüsünü paylaşarak transferi duyurdu. Siyah-beyazlı takım Rafa Silva transferinin resmen Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildiğini açıkladı.

Beşiktaş, Rafa Silva transferini açıkladı.

Siyah beyazlılar, Benfica ile sözleşmesi sona eren Portekizli futbolcuyla anlaştığını sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla ima etmişti.

Paylaşımda iki Kartal emojisinin arasında bir kalkan uçak emojisiyle yıldız futbolcunun İstanbul'a geleceğinin işareti verildi.

Uçak paylaşımı geldi

Siyah beyazlılar daha sonra yaptığı paylaşımda ise Hüseyin Yücel ile Rafa Silva'nın uçaktan fotoğraflarına yer verdi.

Beşiktaş, Silva'yı resmen KAP'a bildirdi

Beşiktaş Rafa Silva transferinin resmen Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildiğini açıkladı. Siyah-beyazlıların yaptığı açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Rafa Silva'nın uçağı İstanbul'a indi

Rafa Silva'yı taşıyan uçak 20.40'ta Atatürk Havalimanı'na indi. Beşiktaş taraftarları, Rafa Silva'yı havaalanında karşıladı.