Spor

Beşiktaş yönetimi, kupa maçı için kesenin ağzını açtı!

22 Mayıs 2024 10:26

Beşiktaşlı futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası’nı müzeye taşımaları halinde çifte kazanç elde edecek. Siyah-beyazlılar hem sözleşmelerinde yer alan bonusları hem de yönetimin belirlediği özel primi ceplerine koyacak.

Beşiktaş’ta her şey Ziraat Türkiye Kupası’na endekslendi. Bu sezon Trendyol Süper Lig’de hedeflerinin çok uzağında kalan Kartal, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yarın Trabzonspor’la oynayacağı dev finali kazanarak kupa hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre Beşiktaş'ta yönetim Türkiye Kupası finali için futbolculara ekstra motivasyon yüklemesi yapmaya çalışıyor. Bu doğrultuda siyah-beyazlılar, Trabzonspor karşılaşması için özel prim belirledi. Beşiktaş kupayı müzesine götürmesi halinde futbolcular yüklü bir meblağyı cebine koyacak.

Bonuslar devreye girecek

Öte yandan siyah-beyazlılarda kupanın kazanılması durumunda futbolcuların tamamının sözleşmesinde bulunan özel bonus maddeleri de devreye girecek. Beşiktaş'ta yönetim kupa yarı finalinde Ankaragücü ile oynanan karşılaşma öncesinde de prim açıklamıştı.