Ekonomi

Beymen, yeni sezonunu, Jessica Chastain'le tanıtacak

03 Eylül 2024 11:04

Beymen, yeni sezonunu, Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jessica Chastain’in kamera karşısına geçtiği 2024-25 Sonbahar/Kış Kampanyası “Modern Time Icons” ile modaseverlerle buluşturuyor.

Beymen kampanyasını ikonik stilin sonsuzluğundan ilham alarak hazırladı.

Hafızalara kazınan ölümsüz eserlerden referans alan kampanyanın manifestosu ise şöyle anlatılıyor:

"İkonik stil sonsuzdur, modadan fazlasını sunar. Evrensel sembollerin yankılarını, ebedileşen imajların yansımalarını taşır, etkisi altına alır. İşte hayranlık uyandıran bu güç, Modern Zaman İkonlarını yaratır."

Modern zaman ikonlarından oyuncu ve yapımcı, 2012’de de En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, 2013 ve 2022’de En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını alan Jessica Chastain’i ünlü fotoğraf sanatçısı Rafael Pavarotti görüntüledi.

"Modern Time Icons" kampanyasının başrolündeki Jessica Chastain, Alaia, Erdem, Jacquemus, Loewe, Tom Ford ve Victoria Beckham gibi üstün zanaatı yaratıcılıkla buluşturan stilleriyle 2024-25 Sonbahar/Kış sezonuna yön veren vizyoner tasarımcı ve markaların kreasyonlarını taşıyor.

Sonsuzluğu simgeleyen ikonik stilleri ikonik bir yıldız ile bir araya getiren Beymen 2024-25 Sonbahar/Kış “Modern Time Icons” Kampanyası, yeni sezonda Beymen vitrinlerini de adeta bir sanat galerisine dönüştürüyor.