Politika

CHP'den 'Özgür Özel'i silahla vurmuşlar' diyen Abdurrahman Dilipak'a: Bu kadar kuyruklu yalanı bir yazıya nasıl sığdırdınız, hiç mi Allah'tan korkmadınız!

19 Ağustos 2024 18:06

T24 Haber Merkezi

Prof. Dr. İbrahim Öztürk'ün CHP lideri Özgür Özel'in bacağının kırılmadığı, bacağından vurulduğu iddialarının ardından İslamcı yazar Abdurrahman Dilipak da bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Özel'in bacağından vurulduğunu söyledi. Dilipak, ilgili tweet'inde "Vuran aynı partiden biri mi yoksa... Peki Özel vurulurken korumaları nerede, yanında kimse yok mu? Adam yakalandı mı, yakalanmadı mı? Başka yaralanan birileri var mı? Bu iş yargıya intikal etti mi, etmedi ise niçin? CHP parti olarak bu işin peşine düşmeyecek mi?" diye sordu. CHP İletişim hesabından Dilipak'ın paylaşımı alıntılanarak, "Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız? Pes doğrusu!" diye yazıldı.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, 15 Ağustos'ta TBMM'de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Özel'in ayağının kırıldığını açıklamıştı.

Dilipak, bugün X'te yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Özgür Özel'in bacağı kırılmamış, silahla vurmuşlar! Hay Allah ne oluyor bu memlekette. Vuran kim, niye vurmuşlar. Bu gerçek niçin saklanıyor. Vuran kişi şimdi nerede... Bir Ana muhalefet partisinin genel başkanının başına bu geliyor, kimse işin aslını bilmiyorsa ne yapmak gerek. Vuran aynı partiden biri mi yoksa... Peki Özel vurulurken korumaları nerede, yanında kimse yok mu? Adam yakalandı mı, yakalanmadı mı? Başka yaralanan birileri var mı? Bu iş yargıya intikal etti mi, etmedi ise niçin? CHP parti olarak bu işin peşine düşmeyecek mi?
Bir kişiye yapılan bir haksızlık, aslında bütün bir topluma yöneltilmiş bir tehdittir. 'Kol kırılır yen içinde kalırsa' ya o kollar çolak kalır, ya da kangren olur, kesilir."

CHP İletişim hesabından Dilipak'a cevap geldi:

"Bu kadar kuyruklu yalanı, iftirayı bir yazıya nasıl sığdırdınız? Bu komplo teorilerini yazarken hiç mi Allah’tan korkmadınız? Günaha girerim diye hiç mi düşünmediniz? Pes doğrusu!"