Politika

CHP'li belediye başkanından AKP ilçe teşkilatına 21'inci yıl ziyareti: Siyasi nezaket

AKP Malkara İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden CHP’li Yurdakul: Siyasi nezaket ziyaretinde bulunduk

16 Ağustos 2022 10:11

Tekirdağ Malkara ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AKP’nin 21. kuruluş yıl dönümü nedeniyle AKP Malkara İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.   

AKP Malkara İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yapılan paylaşımda, “Partimizin 21. kuruluş yıl dönümü sebebiyle İlçe Başkanlığımıza ziyarete gelen Sn. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” denildi.

"Siyaset ayrı şey, insani ilişkiler ayrı şey"

GazeteDuvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, AKP’nin 21'inci yılı nedeniyle AKP Malkara İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edip, 'hayırlı olsun dileklerini sunduklarını' belirten CHP’li Ulaş Yurdakul, “21. yılı olduğu için hayırlı olsun diye siyasi nezaket ziyaretinde bulunduk” dedi.

 Ziyarete ilişkin tepki almadığını söyleyen Yurdakul, “Ben Millet İttifakı’nın adayı olarak seçildim. Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim. Seçim bitti. Şu an AK Parti merkezi hükümeti temsil ediyor. Biz yerel yönetimi. Beraber Malkara için çalışacağız. Sonuçta siyaset bugün var yarın yok. Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. Her gün yüz yüze bakıyoruz. Hepimizin diyalogları da iyi. Siyaset ayrı şey, insani ilişkiler ayrı şey” ifadelerini kullandı.