Spor

Costinha'dan Ronaldo için emeklilik itirafı!

09 Eylül 2024 17:18

Geçtiğimiz günlerde 900 gol barajını aşan ve tarihte bunu ilk kez başaran futbolcu ünvanına sahip olan Cristiano Ronaldo'nun emekliliği hakkında ne zaman emekli oalcağı hakkında bir iddia ortaya atıldı.
 
Uzun yıllar önce futbolu bırakan Portekiz Milli Takımı'nın futbolcusu Costinha, A Bola'ya verdiği röportajda Ronaldo hakkında konuştu.

Ne zaman emekli olacak?

Eski savunmacı, 39 yaşındaki dünya yıldızı hakkında, "2003 yılında Kazakistan'a karşı oynadığımız bir dostluk maçında, bana futbolu 30 yaşında bırakmak istediğini ve daha farklı şeyler yapacağını söylemişti." dedi.

"1000 golü geçmek istiyor"

Costinha, Cristiano Ronaldo hakkında şu sözleri kullandı:
 
"Yirmi yıldan fazla zaman geçti ve o hala hem çok oynuyor hem de iyi oynuyor. 1000 gol hedefine ulaşması birçok faktöre bağlı olacak, özellikle de ne kadar süre daha oynamak istediğine. Bunu deneyecektir, bundan şüphem yok. Her zaman sporcu gibi yaşadı. 18 yaşındayken bile inanılmaz bir iradeye sahipti. Bu yüzden yaptıklarına şaşırmıyorum. O harika bir oyuncu ve çok profesyonel, mükemmel bir insan. Şapka çıkarıyorum."

Hırvatistan karşılaşmasında 900 gole ulaşmıştı

Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo, Uluslar Ligi'nde Hırvatistan'a gol atarak tarihi bir başarıya imza attı. Ronaldo, 900. golünü atarak bir ilki başardı
 
Maça ilk 11'de başlayan Cristiano Ronaldo, mücadelenin 34. dakikasında fileleri sarsarak kariyerinin 900. golünü kaydetti.