Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de diplomatik temaslar

22 Eylül 2024 23:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler'in (BM) 79'uncu Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta diplomatik görüşmelerde bulundu. Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) ve Ensar Vakfının birlikte kurdukları TURKEN Foundation'ı ziyaret Erdoğan, daha sonrasında Türkevi'ne geçerek Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile görüştü.

Erdoğan'ı karşılayanlar arasında Hafize Gaye Erkan da var

Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79'uncu Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine gitti.

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile beraber Türkevi’ni de ziyaret etti. Türkevi’nde Erdoğan'ı karşılayanlar arasında eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın da yer alması dikkat çekti.

 

TÜRGEV ve Ensar Vakfı'nın ABD'de kurduğu TURKEN Foundation'ı ziyaret etti

ABD'de temaslarını sürdüren Erdoğan, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) ve Ensar Vakfının birlikte kurdukları TURKEN Foundation'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği New York'ta temaslarını sürdürdüğü Türkevi'nden çıkarak TURKEN Foundation'a geçti.

Eşi Emine Erdoğan'la burayı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Türkevi'ne geçti.

 

Erdoğan'dan diplomatik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarını sürdürdüğü Türkevi'nde Arnavutluk Başbakanı Rama ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile görüştü. Görüşmeler basına kapalı gerçekleştirildi.

 

 

Kızılcık Şerbeti’nin iftiracı “deli kadınları” iş başında; Sönmez ve Pembe’ye sevgili adayı yok mu?