Spor

Dusan Tadic: Her gün şampiyonluğun hayalini kuruyorum

31 Ağustos 2024 00:43

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Corendon Alanyaspor'u 3-0 yendi. Müsabakada 2 gol atan Dusan Tadic karşılaşmanın ardından galibiyeti değerlendirdi. Tadic verdiği röportajda, "Her gün şampiyonluğun hayalini kuruyorum" ifadelerini kullandı.

beIN Sports'a konuşan Tadic'in açıklamaları şöyle:

"Hocamız ilk yarıda daha fazla gol atabileceğimizi söyledi"

"Tüm Türkiye'nin Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Çünkü çok iyi biliyoruzki bugün Türk halkı için çok önemli bir gün. Kolay bir maç olmadı. Rakibimiz de iyi bir maç çıkardı. Onlar da futbol oynamaya çalıştılar saha içerisinde. İkinci yarıda pozisyonlar da ürettiler. Bizim açımızdan ikinci golü bulmamız gerçekten çok önemliydi. Sonrasında daha da kolaylaştı oyun. Defansif olarak bugün iyi bir iş çıkardık. Çok fazla baskı yaptık ve rakibimize alanlar, fırsatlar vermedik. Hocamızın bize söylemiş olduğu şey ilk yarı daha fazla gol atabileceğimiz şeklindeydi. Bunlar düzelteceğimiz, geliştireceğimiz şeyler. İyi bir şekilde devam etmek istiyoruz."

"Kaleci hocamız rakip takımın kalecisi hakkında önemli bilgiler verdi"

"Burada kaleci hocamız Sandro'ya hakkını teslim etmemiz gerekiyor çünkü rakip kaleciyle alakalı olarak çok iyi bilgiler verdi bize. Açıkçası maçtan önce söylemişti, videolarda da görmüştüm. Kalecinin öne çıktığını bana söylemişti. Ben de o pozisyonda aşırtma vuruşu tercih ettim. Zaten aklımdaydı, karşı karşıya kaldığımda böyle bir vuruş deneyebilirdim ve bu gerçekleşmiş oldu. Hem kaleci hocamıza hem de tüm teknik personele hakkını vermek gerekiyor çünkü bizi en iyi şekilde maçlara hazırlamaya çalışıyorlar ve rakiple alakalı en doğru bilgileri bizlere veriyorlar"