Kültür-Sanat

Ellen DeGeneres: Gösteri dünyasından kovuldum

26 Nisan 2024 14:50

T24 Kültür/Sanat

Ellen DeGeneres talk show'unun iptal edilmesinden iki yıl sonra işe geri döndü.

Netflix'te de yayınlanacak olan yeni komedi programı "Ellen's Last Stand... Up Tour" adlı yeni komedi şovunun ilk gecesinin açılışını yaptı.

66 yaşındaki sanatçı Hollywood'daki gösterisinde “Başkalarının benim hakkımda ne düşündüğünü umursamıyordum ve fark ettim ki bunu popülerliğimin zirvesindeyken söylemiştim” dedi.

Suiistimal ve cinsel taciz iddiaları üzerine üç yapımcı tarafından kovulduğunu dile getiren DeGeneres, canlı yayında özür diledi ve Mayıs 2021'de programın 19 sezonun ardından ertesi yıl sona ereceğini duyurdu.

DeGeneres Los Angeles'taki kalabalığa program sona erdiğinden beri bol bol bahçe işleriyle uğraştığını ve evcil hayvan olarak tavuk beslediğini söyledi.

Komedyen ayrıca 1990'lardaki komedi dizisinin eşcinsel olduğunu açıkladıktan sonra iptal edildiğine de değinerek, "Hesap tutanlar için söylüyorum, bu şov dünyasından ikinci kez atılışım. Sonunda beni üçüncü kez de atacaklar çünkü ben yaşlı ve eşcinselim" dedi. 

Uzun süredir kamuoyu önünde yaşadığı için yaşadığı yıkımın "egosu ve özgüvenini çok fazla etkilediğini" dile getirerek, "Bu işte öyle aşırılıklar var ki, insanlar ya sizi seviyor ve idolleştiriyor ya da sizden nefret ediyor" ifadelerine yer verdi.