Spor

En-Nesyri, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Sağlık kontrollerinden geçecek olan Youssef En-Nesyri'nin sarı-lacivertli takım ile sözleşme imzlaması bekleniyor

21 Temmuz 2024 00:23

Fenerbahçe, uzun zamandır ilgilendiği Youssef En-Nesyri transferini nihayete erdirmek üzere. Oyuncunun, sağlık kontrollerinden geçtikten sarı-lacivertli kulüp ile 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Jose Mourinho'nun telefonu sonrası En-Nesyri, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. 

En-Nesyri hafta başında geliyor

Habere göre; Fenerbahçe, ödeme planında da Sevilla ile yüzde 99 anlaştı. Oyuncunun hafta başında sağlık kontrolleri için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Ayrıca haberde Fenerbahçe'nin bu transfer için Sevilla'ya bonuslarla birlikte 20-22 milyon euro civarında bonservis bedeli ödeyeceği, oyuncuya da 4 yıl için yaklaşık 24 milyon euro maaş ödeneceği kaydedildi.

Ali Koç transfer hakkında konuşmuştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, uzun zamandır gündemde olan Youssef En-Nesyri transferi için açıklamalarda bulunmuştu.

Transfer hakkında konuşan Ali Koç, "En-Nesyri'yi çok istiyorduk. Hala istiyoruz ama sabrımız taşmak üzere. Buradan da selam olsun. 48 saat verdim Mario Branco'ya. Oldu, oldu. Olmadı B, C, D, E'ye gideceğiz"demişti.

Sevilla sözcüsü: Transfer çok yakın

Öte yandan Suudi Arabistan basınından Arriyadiah'a konuşan Sevilla Sözcüsü Javier Santos, "En-Nesyri, yapılan güçlü görüşmelerin ardından Türkiye'de Fenerbahçe'ye katılmaya çok yakın. Suudi kulüplerinin, özellikle de Al-Qadsiah'ın oyuncuyu transfer etmek için Sevilla yetkilileriyle ciddi müzakerelere girdiğine dair çıkan haberler doğru değil. Görüşmeler sadece En-Nesyri'ye yakın kişilerle yapılmış olabilir, ancak bu görüşmeler yönetime ulaşmadı" ifadelerini kullanmıştı.