Gündem

Entübe edildiği iddia edilmişti: Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni haber

Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyiye gitmediği hatta entübe edildiği öne sürülmüştü. Hayat arkadaşı Jülide Kural, İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi

10 Temmuz 2024 11:20

Usta oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyiye gitmediği hatta entübe edildiği söylenmişti. Ünlü ismin hayat arkadaşı Jülide Kural, iddiaları yalanlayarak İnanır'ın sağlık durumu hakkında son durumu paylaştı.

İnanır, geçen mart ayında beynine 3. kez pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi olmaya başlamıştı. Hastalığı stabil ilerleyen usta oyuncunun bir süre önce fizik tedavi gördüğü açıklanmıştı.

Ancak akciğerinde oluşan hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan İnanır’ın entübe edildiği öne sürüldü. 25 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural ise iddialara yanıt verdi.

''Yoğun bakımda 3. gündeyiz ama tedbir amaçlı''

Kural'ın ifadeleri şu şekilde:

“Fizik tedavi merkezinde tedavimiz devam ediyordu ancak akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye döndük. Bu süreçte asla eve gitmedi. Bir hastaneden diğer fizik tedavi hastanesine geçiş yapmıştık. Yoğun bakımda 3. gündeyiz ama tedbir amaçlı. Çok uzun süre hastanede olması sebebiyle doktorları titiz davranıyor. Büyük bir rahatsızlık değil, entübelik de bir durum yok.”