Spor

Erden Timur'dan Fred ve Szymanski itirafı

03 Temmuz 2024 16:13

Galatasaray'ın eski Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, geçen yaz Fenerbahçe'ye transfer olan Fred ve Sebastian Szymanski ile ilgilendiklerini belirtti.

Galatasaray'ın eski Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına konuğu olduğu programda açıklamalarda bulundu.

Timur, "Ndombele, Zaha, Tete transferleri ile Galatasaray'a zarar verdin mi?" sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"Basitçe söyleyeyim; verdim. Zaha en çok istenilen oyuncuydu. Oyuncu havuzundan bir oyuncu seçiliyor. Ben oyuncu seçmem. Ben seçilen 3 ya da 5 oyuncuya giderim. Scout ekibi ve teknik ekibe 'bonservisli oyuncu alabiliyoruz, bizim harcama limiti sorunumuz yok' desem bambaşka oyuncular vardı listede."

Fenerbahçe'de forma giyen Fred ve Szymanski ile sarı lacivertli takıma transfer olmadan önce ilgilendiklerini de itiraf eden Erden Timur, bu futbolcularla ilgili ise şunları söyledi:

"Bir sürü oyuncular vardı almak istediğimiz, Fenerbahçe'nin aldığı Fred de dahil. Alamadık çünkü bonservis bedeli ödemek için harcama limitimiz yoktu.

Bonservis bedeli ödeyemeyeceğimiz için Biz Szymanski ile kiralık anlaşmaya çalışıyorduk. Harcama limiti neden yok, hiçbir şekilde sorulmuyor." (NTV Spor)