Gündem

Erdoğan ve Özel'in bir sonraki görüşmesi ne zaman?

13 Haziran 2024 07:16

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kendisini ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel’e iadesi ziyarette bulunmasının siyasette yankıları sürerken, iki liderim bir sonraki görüşmesinin bayramda gerçekleşmesi bekleniyor.

Seçim sürecinde gerilen siyasi atmosferi yumuşatan iki lider arasındaki görüşme trafiği de bir bayram telefonuyla başlamıştı. İki liderin yüz yüze görüşmek üzere bir araya gelme kararı, Özel’in Ramazan Bayramı’nda Erdoğan’a açtığı bayram telefonunda alınmıştı. Hürriyet’ten Turan Yılmaz’ın haberine göre, Özel, Kurban Bayramı’nda da Erdoğan’ı telefonla arayıp bayramını kutlayacak.

GÖKÇER TAHİNCİOĞLU'NUN ANALİZİ - Bahçeli "AKP içinde suyu bulandıranlar, feragat ederiz, gereğini yaparız" sözleriyle ne demek istedi; Cumhur İttifakı'nın sürmesini koşula mı bağladı?

TIKLAYIN - Bahçeli'den sert çıkış: AK Parti içinde suyu bulandıranları da dikkate alarak, normalleşmeye engel görülüyorsak gereğini yaparız!

TIKLAYIN - Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Bahçeli'nin paylaşımı gündem oldu: Allah bana yeter

TIKLAYIN - AKP Sözcüsü Çelik'ten Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası açıklama

TIKLAYIN - CHP'den Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama

TIKLAYIN - Bahçeli'den kritik açıklama: Sayın Cumhurbaşkanımız herkesle görüşebilir, mahsur fitnenin kamçılanması

TIKLAYIN - Erdoğan-Özel görüşmesinden kareler

TIKLAYIN - Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’ne gidiyor

TIKLAYIN - Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Bahçeli'nin paylaşımı gündem oldu: Allah bana yeter

TIKLAYIN - Erdoğan’dan “siyasete yumuşama” mesajı; Külliye’den ilk yorum: Türkiye '100. Yıl Uzlaşması' dönemine giriyor, hayırlı olsun