Gündem

Pilot dehşet saçtı: Eğer darp raporu alıp polise gidersen ve yaşananları çalıştığım şirkete bildirirsen seni öldürürüm!

Kurtulmayı başaran kabin memuru, kurtulmayı başardıktan sonra polise giderek şikayetçi oldu

03 Ekim 2024 09:14

T24 Haber Merkezi

Kabin memuru Gizem B., kaptan pilot olan erkek arkadaşı T. Mesut K. tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek savcılığa başvurdu. Gizem B., erkek arkadaşının kendisini boğazından sıkıp, yüzüne ve sırtına vurduğunu, tehditler savurarak darp ettiğini öne sürdü.

Olay, 9 Eylül 2024 tarihinde, Gizem B.'nin İstanbul'daki evinde gerçekleşti. İddiaya göre, gece yarısı başlayan tartışma sırasında T. Mesut K., kontrolünü kaybetti ve Gizem B.'yi saçından çekerek boynunu sıktı. Gizem B., şiddetin artarak devam ettiğini, T. Mesut K.'nın yüzüne ve sırtına vurduğunu, ardından yere yatırıp tekmelediğini ifade etti.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın aktardığına göre, Gizem B., şiddetli geçen geceden sonra T. Mesut K.'nın, "Eğer darp raporu alıp polise gidersen ve bu durumu çalıştığım şirkete bildirirsen seni öldürürüm" şeklindeki tehditler savurduğunu belirtti. Ayrıca T. Mesut K., Gizem B.'nin telefonunu alarak iletişimini kesmeye çalıştı ve onu evden çıkmasını engellemek için kapıda bekledi.

Kurtulmayı başaran Gizem B., hemen polise giderek şikayetçi oldu. Polis eşliğinde hastaneye giderek darp raporu alan genç kadın, "Kendimi korumak için iteklememe rağmen, olay sırasında ona hiçbir şekilde hakaret ya da tehditte bulunmadım" dedi ve "Beni darp eden, tehdit ve hakaretlerde bulunan T. Mesut K. hakkında soruşturma başlatılarak cezalandırılmasını talep ediyorum" açıklamasında bulundu.


 

'Gecenin Kıyısı'nda taraf tutmanın anlamsızlığı üzerine bir hikâye