Politika

Eski AKP'li vekilden genel merkeze "ihbar": Çamlıca'da iki villayı para ödemeden üzerine geçiren üst düzey siyasi kim?

03 Haziran 2024 12:29

Eski AKP İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, önemli bir makamda görevine devam eden AKP'li bir siyasetçinin, İstanbul Çamlıca'da iki tane villanın tapusunu, parasını ödemeden üzerine geçirdiğini iddia etti. Denizolgun, "Büyük devletimize, AK Parti Grup Başkanlığımıza ve AK Parti Genel Merkezime ihbarımdır" dedi.

AKP'li Fatih Süleyman Denizolgun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Çamlıca'daki bir inşaat firmasından; 1 tane değil, 2 tane villayı hem de parasını hiç ödemeden, gasp eden, üzerine ilkten tapusuyla geçiren siyasi makam sahibi kim? Hem de bu olayı; hiç bir siyasi büyüğümüz bilmeden; gizli gizli yapan, ama kendisi de çok iyi dereceli bir makamı işgal eden siyasi aktör kim? büyük devletimize, AK Parti Grup Başkanlığımıza ve AK Parti Genel Merkezime ihbarımdır. En derin saygı ve hürmetlerimle; Süleyman" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ı, AKP'yi ve kurumları etiketledi

Öte yandan Denizolgun'un paylaşımına etiketlediği siyasetçiler ve kurumlar da dikkat çekti. Denizolgun, paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u, Yargıtay'ı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu'nu, Ankara Valiliği'ni ve AK Parti İstanbul İl Teşkilatlarını etiketledi.