Spor

Everton'dan teklif geldiği iddia edilmişti; Jose Mourinho, ayrılık için kararını verdi

06 Ekim 2024 09:29

T24 Spor

Jose Mourinho için İngiliz medyasından Everton iddiası gelirken Portekizli çalıştırıcının hiçbir yere gitmeyi düşünmediği öğrenildi. Tecrübeli teknik direktörün tüm dikkatini Fenerbahçe'nin bu sezonki başarısına verdiği belirtildi.

İngiliz medyasında çıkan 'Everton devre arasında Jose Mourinho ile masaya oturacak' haberleri Fenerbahçelilerde bir anda şok etkisi yaratırken, sarı-lacivertli yönetimin içinin rahat olduğu, Portekizli çalıştırıcının takımda kalacağından şüphe duymadıkları öğrenildi.

"Fenerbahçe'nin projelerine inandı"

Önceki gün İngiltere'de yer bulan haberlerin ardından Fenerbahçeli idareciler bir toplantı yaparken, "Jose Mourinho bize gelmeden önce de teklifler alıyordu. Onun gibi kaliteli ve marka bir ismin teklif alması kadar doğal bir durum yok. O zamanki tekliflere de 'Hayır' cevabını verip bizi seçmişti. O, Fenerbahçe'nin projelerine inandı. Bu yüzden devre arasında ayrılmayı düşünmez. Biz içimizi ferah tutalım. Böyle haberler her zaman çıkacaktır" diye konuştukları öğrenildi.

Görmezden geliyor

Sarı-lacivertli futbolcular da böyle bir ayrılığa ihtimal vermezken, dünyaca ünlü teknik adamın ise çıkan haberleri görmezden geldiği ve tamemen bütün mesaisini Fenerbahçe için harcadığı, bu sezon kazanılacak kupalara konsantre olduğu bildirildi.

Astronomik teklifleri reddetmişti

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, yaz döneminde de özellikle Suudi kulüplerinin astronomik tekliflerini reddetmiş ve Fenerbahçe ile sözleşme imzalamıştı. (Milliyet)