EURO 2024

Fanzone İstanbul ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, Festival Park Kadıköy’de

10 Haziran 2024 12:25

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Kültür A.Ş., şehrin dinamizmini yansıtan Festival Park Kadıköy’de, futbol tutkunlarına heyecan verici bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Fanzone İstanbul ile Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, Festival Park Kadıköy'de dev ekranda futbolseverlerle buluşacak.

İBB iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından 2022 yılında şehre kazandırılan multidisipliner açık hava etkinlik mekânı Festival Park Kadıköy, farklı deneyimlere kapılarını açmaya devam ediyor. Bu kapsamda 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa'nın en saygın futbol turnuvası Euro 2024 maçları, Festival Park Kadıköy'de izlenebilecek. 

Şehrin kalbinde konumlanan mekân yalnızca maç gösterimleri değil; yeme içme alanları ile DJ performansları, çeşitli spor aktiviteleri, oyunlar gibi heyecanlı etkinliklerle bir festival atmosferi sunacak ve futbol coşkusunu zirveye taşıyacak.

Rexona, Arçelik, Tiktak, Defacto, Nivea, Duru, WD-40,Turknet ve Spor İstanbul’un destekleriyle gerçekleşecek Fanzone İstanbul ile Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yakından takip etmek isteyenler, 10 Haziran itibarıyla Radar Türkiye üzerinden ücretsiz kayıt oluşturabilecek. (ANKA)