Gündem

Faruk Bildirici’den Ertuğrul Özkök’e: Yaramazlık yaparken göz ucuyla anne babasına bakan çocuklar gibi!

13 Ağustos 2024 13:34

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Paris 2024 Olimpiyatları’ndaki gözlemlerini aktardığı “Türk bayrağı çekilen locadaki 3 Türk gazetecinin kapanış şovu gözlemleri” başlıklı yazısında kendisine göndermede bulunan gazeteci Ertuğrul Özkök’e sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Özkök, bugünkü yazısında “Olimpiyat bir 'Corporate, kültür sektörü…' Yani, ben gazeteciyim, karşılaşmaları tek başıma cebimden bilet alıp gideyim derseniz yapabilirsiniz ama çok zor. O nedenle benim de gidebildiğim gibi ancak sponsor kuruluşların daveti ile gidebiliyorsunuz. Ben de öyle yaptım. Bunu, son zamanlarda kendini 'Milli Ombudsman' ilen edenlere de duyurmak isterim. Stada da sizi davet eden kuruluşun otobüsleriyle giderseniz işiniz çok daha kolay” diye yazdı.

Bildirici ise sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden şu paylaşımda bulundu:

“Ertuğrul Özkök, yaramazlık yaparken göz ucuyla anne babasına bakan çocuklar gibi. Paris’te olimpiyat kapanışını bir şirket davetiyle binlerce dolarlık özel locadan izlerken aklına ben gelmişim! Belli ki, (onun deyimiyle milli ve yerli) Medya Ombudsmanı olarak etkim olmuş üzerinde. Ama ben gazetecilerin kendi olanaklarıyla izleyemeyecekleri etkinliklere davetle gidebileceklerini vurguluyorum. Özkök’ün mali sorunu olduğunu sanmam!”