Spor

Fenerbahçe'den açıklama: Kulübün adını siyasi değerlendirmelere dahil etmek büyük bir hadsizliktir!

22 Ağustos 2024 15:22

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Ali Koç'un Ankara'daki ziyaretleriyle ilgili ortaya atılan siyasi iddiaları yalanladı ve hadsizlik olarak niteledi. Kulüpten yapılan açıklamada, ziyaretlerin yegane amacının yeni Yönetim Kurulu üyelerinin siyasi parti liderlerine tanıtılması olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin siyasi konularda tarafsız kaldığı ve tüm partilere eşit mesafede durduğu vurgulandı.

TIKLAYIN - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti

Açıklamada, "Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulumuzun, 19 Ağustos'ta Ankara'da gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili gündeme getirilen iddialar hayal ürünü ve kötü niyetli. Fenerbahçemiz, siyasetin her zaman dışında kalmış, tüm partilere eşit mesafede durmaya büyük bir özen göstermiştir" ifadelerine yer verildi.

TIKLAYIN - Devlet Bahçeli-Ali Koç görüşmesinde '17-25 Aralık' detayı: "Bahçeli, iktidara 17-25 Aralık kartını mı gösteriyor?"

Kulüp, kamuoyuna, bahsi geçen mesnetsiz ve gerçek dışı iddiaların dikkate alınmaması çağrısında bulundu. Fenerbahçe'nin öncelikli amacının Türk sporuna hizmet ve Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etmek olduğu hatırlatıldı.

TIKLAYIN - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile görüştü