Spor

Filenin Sultanları, Güney Kore'ye set vermedi!

02 Haziran 2024 12:49

Filenin Sultanları, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin 7'nci maçında Güney Kore ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı A Milli Kadın Voleybol Takımı setlerde 3-0 kazandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin 7. maçında Güney Kore ile kozlarını paylaştı. ABD'de oynanan maçı Filenin Sultanları setlerde 3-0 kazandı. Ay-Yıldızlılar, Milletler Ligi'nin Amerika etabında oynadığı 3 maçı da kazandı.

Filenin Sultanları, Arlington’ın ev sahipliği yaptığı Milletler Ligi’nin ikinci haftasının son maçında yarın TSİ 23.00’te ABD ile karşılaşacak.

Zehra Güneş kadroda yer almadı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Güney Kore ile oynayacağı maçın kadrosu VNL'nin sitesinde yayınlandı. Sırbistan maçından farklı olarak Hande Baladın kadroda bulunurken Zehra Güneş 14 kişilik kadroda yer almadı. TRT Spor'un haberine göre; dizinden ufak bir sakatlık geçiren ve tedavisine başlanan Zehra Güneş, ABD etabındaki son iki karşılaşmada görev yapamayacak. MR'ı çekilen ve sakatlığında korkulacak bir durum olmadığı bildirilen milli orta oyuncunun tedavi süreci Türkiye'de devam edecek.