Magazin

"Fıs Fıs İsmail" karakteriyle tanınan Süleyman Yağcı: Dekolteli ve yırtmaçlı çıkarsan, insanların diyeceklerine de katlanmak zorundasın

18 Ağustos 2022 00:20

Armağan Çağlayan'ın youtube kanalına konuk olan "Fıs fıs İsmail" olarak da tanınan, son dönemde kadınlara yönelik sözleriyle tepki çeken Süleyman Yağcı kadınları hedef alan sözlerini sürdürdü. Yağcı kadınlar hakkında, "Dekolteli ve yırtmaçlı çıkarsan, insanların diyeceklerine de katlanmak zorundasın" ifadelerini kullandı.

Medyablok'un Armağan Çağlayan'ın programına dayandırdığı haberine göre, Çağlayan'ın Yağcı'ya sorduğu "Erotik sitelere üye olmak normal midir?" sorusuna Kemal Sunal örneği veren Yağcı şunları söyledi:

"Rahmetli Kemal Sunal bir lokantanın önünde ekmeği cama banıp döner yiyordu. Ekmeği cama banmak gibi bir şeydir. Erotik sitelere üye olmayı saçma buluyorum. Başkalarının yediği ekmeği dışarıdan seyretmek gibi bir şeydir gerek yok. Yiyebiliyorsan ye, yiyemiyorsan seyretme git. Eğer bizim fantezimiz başkalarını seyretmekse zaten fantezi denen şey iflas etmiş"

Süleyman Yağcı, Çağlayan'ın sorduğu "İnsanlar ne der diye yaşamak normal midir?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Yaşadığın toplumun içerisinde yaşıyorsan bir kural vardır. Mesela mütevazi bir toplumun içerisinde yaşıyorsun, insanların ne dediği umurumda değil deyip de dekolteli, yırtmaçlı çıkıp o sokaklarda mahalle delikanlıları içinde gidersen insanları diyeceklerine de katlanmak zorundasın. Yani şöyle, kuralına göre futbol oynamak gibi bir şey."

TIKLAYIN | 'Fıs fıs İsmail' karakteriyle tanınan Süleyman Yağcı: Cilveli kadınlar görünce adamlar sapıtıyor; giyimini biraz doğru yapacaksın

TIKLAYIN | Süleyman Yağcı, tepki çeken sözleri nedeniyle özür diledi: Niyetim kardeşçe yaşamak!