Magazin

FOX TV, iki iddialı dizisi için final kararı aldı

07 Şubat 2022 16:18

Sezona 11 diziyle başlayan FOX TV, iki iddialı dizisi için daha final kararı aldı. Kanunsuz Topraklar ve Aşk Mantık İntikam final yapacak.

Kanunsuz Topraklar dizisi güçlü senaryosu ve iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çekmişti. Gold Yapım imzalı Kanunsuz Topraklar reyting listelerinde hızlı bir giriş yapmayı başardı ancak aynı gün seyirci karşısına çıktığı Kuruluş Osman ve Sadakatsiz gibi başarılı dizileri geride bırakamadı. Fox TV, reyting listelerinde hedeflenen başarıyı elde edemeyen Kanunsuz Topraklar için final kararı aldı. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı, büyük bir hayran kitlesi bulunan ama reytingleri beklentilerin altına düşen Kanunsuz Topraklar 9 Şubat Çarşamba akşamı final yapacak.

Haziran ayında başlayan ve bir yaz dizisi olarak ortaya çıkan Aşk Mantık İntikam, ekranda uzun süre kalmayı başardı. İddialı rakiplerine reytingleriyle uzun süre direnen Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam’dan da final kararı geldi.

Burcu Özberk ile İlhan Şen’in başrolünde yer aldığı dizi 8 hafta sonra seyirciye veda edecek.

Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir ve Elkızı isimli diziler birbiri ardından yayından kaldırıldı.