Spor

Fred'den Mourinho açıklaması: Her zaman kazanmayı isteyen mantaliteye sahip

Mourinho ile önceden Manchester United'da çalışmış olan Fred, FB TV'ye konuştu

27 Haziran 2024 17:10

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörlük pozisyonu için anlaştığı Jose Mourinho ile ilk antrenmanına çıktı. Geçmişte Mourinho ile aynı takımda çalışmış olan Fenerbahçeli Fred, Teknik Direktör hakkında konuştu. Fred, yeni sezon için hazırlıklara başladıklarını söyledi. 

"Sezona hazır olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz"

Yeni sezon için çalıştıklarını söyleyen Fred, "Sizlerle olmak her zaman çok güzel. Belirtmiş olduğunuz gibi çalışmalara başladık. İyi bir başlangıç yaptık. Her zaman sezon öncesi zordur. Tatilden dönersiniz kolay olmaz ama bizler sezona hazır olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Onunla çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz"

Teknik adam hakkında konuşan Fred, "Mourinho ile Manchester United’ta çalıştım. Beni oraya kendisi aldırmıştı. Herkes onun ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu bilir. Çok büyük bir isim. Her zaman kazanmayı isteyen mantaliteye sahip. Onunla çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Önümüzde uzun bir sezon var ve her kulvarda şampiyon olmak istiyoruz. Her şeyi kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde olmak istiyoruz, lig de şampiyon olmak istiyoruz. Mourinho da bu mantaliteye sahibi birisi. Çok iyi çalışıyoruz ve yolumuza emin adımlarla ilerlemeye çalışıyoruz. Çünkü önümüzde uzun bir sezon var" şeklinde konuştu.