Spor

Galatasaray S.K Başkanı Özbek: Siz çıkmazsanız, saklandığınız o kuytu köşelerden biz sizi çıkartacağız!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Futbol A Takımı forma sol kol sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu

09 Ağustos 2024 12:08

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, son dönemde, özellikle sosyal medyadan beslenen, kirli bir yapının Galatasaray üzerinde oyunlar oynadığına değinerek, "Ve onlara buradan saklanmayın diyorum. Çıkın arkasına saklandığınız insanlardan, kuytu köşelerden… Siz çıkmazsanız, biz sizi oradan çıkaracağız" dedi

Özbek, Arkham Intelligence ile yapılan sponsorluk imza töreninde şunları söyledi:

"Dur demenin zamanı geldi"

“Bugün akşam saatlerinde, Süper Lig’in yeni sezonunu stadımızda, taraftarlarımızın önünde açacağız. Bu maç vesilesiyle son dönemde olan gelişmelere dair yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Son 2 senelik başkanlık dönemimde mümkün olduğunca söylediklerimle değil başardıklarımla konuşmayı tercih ettim. Ama bugün bazı şeylere dur demenin zamanı geldi.

"Kirli bir yapının Galatasaray’ımız üzerine oynadığı oyunları görüyoruz"

Son dönemde, özellikle sosyal medyadan beslenen, kirli bir yapının Galatasaray’ımız üzerine oynadığı oyunları görüyoruz. Öncelikle buradaki amacı bir konuşmamız lazım değerli arkadaşlar… Tek bir amaç var; o da son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray’ın önünü kesmek… Çünkü herkes biliyor ki, Galatasaray’ın yapmaya çalıştıklarını başarması halinde arada oluşacak uçurumu kimse kapatamaz. İşte bu yüzden, akıl almaz iftiralarla, olmayacak yalanlarla saldırmaya başladılar.

"Siz çıkmazsanız, saklandığınız o köşelerden biz sizi çıkartacağız!"

Açıkçası bize saldıracaklarını, bu başarının devam etmesini engellemeye çalışacaklarını biliyorduk. Ama bu kıskançlığın bu noktaya ulaşacağını zannetmiyorduk. Olay sadece bana değil, kulüp çalışanlarıma, futbolcularıma, yöneticilerime akıl almaz bir üslupla saldırma, iftiralar atma, hadsiz açıklamalar yapma noktasına geldi. Bugün itibarıyla, Galatasaray’a zarar vermeye çalışan bu ahlaksızlara hiçbir tolerans göstermeyeceğimin bilinmesini istiyorum. Ve onlara buradan saklanmayın diyorum. Çıkın arkasına saklandığınız insanlardan, kuytu köşelerden… Siz çıkmazsanız, biz sizi oradan çıkaracağız. Galatasaray’ın adını konuşmaya başlarken iki kere düşünmenizi sağlayacağız.

"Transfer döneminin bitmesine 1 aydan fazla var"

Şimdi biraz tüm bu kirli algılara karşı gerçekleri konuşalım değerli arkadaşlar… Bu akşam sahaya çıkacak olan takımımız birbirinden değerli oyunculardan kurulu, son 2 senenin şampiyonu olan bir takım. Bu takım, geçen sene puan rekoru kıran, istatistiklerde en önde olan takımı… Biz, sezon sonunda hocamız ve teknik ekibimizle birlikte bu takımın kadrosunu koruma kararı aldık. Ve takımımızın daha iyi olması için 3 bölge belirledik. Bu bölgelere dair transfer listesinin en üst sıralarındaki oyuncuları da takımıza 3 Ağustos itibariyle dahil etmiş bulunuyoruz. Bunu yönetimimizle, transfer komitemizle, hocamızla ve çalışanlarımızla hep birlikte yaptık. Ve transfer döneminin bitmesine 1 aydan fazla var. Bu takımla geçen seneyi şampiyon tamamladığımızda hedefimizin Avrupa olduğunu sizlere söylemiştim. Bu hedefimizde devam ediyoruz ve bunu başaracağız.

"İyiler kazanacak"

İşte tam burada taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Bizimle aynı hedefin peşinde olduğunuzu biliyorum Hep birlikte, bundan önce başardığımız gibi, hedefimize inanmaya devam edelim. Zor olacak ama başaracağız. Çünkü bundan önce de başardık. İyi insanlar kötülüğe karşı yine kazanacak. Galatasaray, seneye göğsünde 5. Yıldızla taraftarımızla kucaklaşacak.

Bugün yaptığımız anlaşmanın Galatasaray’ımıza, Arkham Intelligence’a ve Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyorum.” (DHA)