Spor

Galatasaray'da transferi gündemde olan Marcao kamp kadrosunda yer almadı

07 Temmuz 2022 14:01

Galatasaray'da transfer görüşmeleri devam eden Marcao, Avusturya kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'ya gitti. Sarı-kırmızılılarda transferi gündemde olan Marcao, kafileye dahil edilmedi.

Birinci etap kamp çalışmalarını 19 Temmuz'a dek burada sürdürecek Galatasaray, 4 hazırlık maçı oynayacak.

Galatasaray, 9 Temmuz Cumartesi günü TSİ 20.30'da Avusturya ekibi Sturm Graz'la Merkur Arena'da, 13 Temmuz Çarşamba günü TSİ 20.00'de Macaristan'dan MOL Fehervar'la Profertil Arena Hartberg'de, 16 Temmuz Cumartesi günü TSİ 20.00'de Çekya temsilcisi Sigma Olomouc'la Profertil Arena Hartberg'de ve 19 Temmuz Salı günü TSİ 19.00'da Çekya ekibi Pardubice'yle Graz-Weinzödl Spor Merkezi'nde karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılı takım, son hazırlık maçının ardından İstanbul'a dönecek ve 26 Temmuz'daki ikinci etap yurt dışı kampına dek hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam edecek.

Marcao transferinde son durum ne?

Galatasaray, Marcao ile vedalaşmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Zenit ve Sevilla ile görüşmelerinde son aşamaya geldi. Rus ekibi bonuslar ile 15 milyon Euro’ya yaklaşırken, İspanyol Ekibi bonuslar ile 12 milyon Euro seviyesine çıktı.

Yönetim, Endülüs temsilcisinin teklifini artırması için uğraş verse de Marcao, transfer için kolaylık sağlanmasını talep ediyor.

Sevilla ile her konuda anlaşan Brezilyalı stoper La Liga’da forma giymek istiyor, Rusya’ya sıcak bakmıyor.

Sarı-kırmızılılar’ın Avusturya kampına da dahil edilmeyen Marcao’nun kısa süre içerisinde Sevilla’ya imza atması bekleniyor.

Savunmaya Abdülkerim Bardakcı’yı transfer eden Galatasaray, Marcao’nun yerine bir stoper takviyesi daha yapacak.