Spor

Galatasaray'ın gündemindeki Wendel ve Jelert için istenen bonservis bedelleri belli oldu

17 Temmuz 2024 15:24

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetim, sağ bek ve orta sahaya yapılacak takviye için girişimlerini hızlandırdı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılar, sağ bek ve orta sahaya yapılacak takviye konusunda temaslarını yoğunlaştırdı.

Galatasaray'da orta saha transferinde Wendel'in ismi öne çıkıyor. Zenit'in, Brezilyalı futbolcu için bonservis beklentisinin 15-20 milyon euro arasında olduğu ifade edildi. Sarı kırmızılıların ise 26 yaşındaki oyuncuyu çok daha düşük bir bedelle kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

Sağ bek transferinde de listenin başında Kopenhag forması giyen Elias Jelert bulunuyor. Danimarka ekibi, 21 yaşındaki oyuncusu için bonuslarla birlikte yaklaşık 10 milyon euro talep ettiği öğrenildi. İki ekip arasındaki pazarlıklar devam ediyor. Teknik ekibin, sağ bek için Jelert, Wan Bissaka ve Guela Doue arasında bir tercih yapacağı belirtildi.

Galatasaray yönetiminin, hem sağ bek hem de orta saha transferini Avusturya'da yapılacak 2'nci etap yurt dışı kampına yetiştirmek istediği gelen haberler arasında. (TRT Spor)