Spor

Galatasaray yeni sezon formalarını tanıttı

1 milyon forma satışı hedefleyen Galatasaray, mağaza sayfasına sayaç koydu

05 Temmuz 2024 06:17

Galatasaray yeni sponsorunun ürettiği yeni sezon formalarını Galatasaray Adası'nda tanıttı. Tanıtıma futbolcular da katıldı. Galatasaray'da Puma tarafından hazırlanan yeni sezon formalarının lansmanı yapıldı.

Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen organizasyona kulüp başkanı Dursun Özbek, yöneticiler, sarı-kırmızılı futbolcular Michy Batshuayi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Berkan Kutlu, Kerem Demirbay, Leo Dubois ve çok sayıda davetli katıldı.


Lansmanda konuşan Özbek, yeni sezondan itibaren tüm branşlarda tasarımdan üretime kadar Galatasaray formalarını Puma'nın yapacağını söyledi.

Yeni sezonda 3 farklı kategoride forma üretileceğini belirten Özbek, "Profesyonel maç forması, maç forması ve taraftar forması. Taraftar forması bizim yeni formamız. Bu formanın fiyatı 1499 lira" diye konuştu.

Hedef 1 milyon forma

Türkiye'nin her köşesindeki Galatasaraylılar'ın orijinal formaya ulaşabilmesini sağlamak istediklerini kaydeden Özbek, "3 farklı kategoride toplam 1 milyon forma satışını hedefliyoruz. Türkiye'de bu hedef rekor olacak. Bizi bu Avrupa'da forma satışlarında ilk 5'e taşıyacak. Galatasaray her zaman ilkleri başarır. Bunu da sadece Galatasaray başarabilir" ifadelerini kullandı.

Sayaç konuldu

1 milyon adete ayarlanan sayaç, başkan Özbek'e ilk formanın hediye edilmesinin ardından çalışmaya başladı. Özbek, 100 forma satın alarak 1 milyon forma satışı hedefine destek verdi. (AA)