Spor

Gözler, Galatasaraylı 2 oyuncunun üstünde

Galatasaray, EURO 2024'ten sonra bu iki oyuncusundan 50 milyon euro bonservis bedeli bekliyor

12 Haziran 2024 21:20

Yaz transfer döneminin açılmasına az bir süre kalmışken gözler Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun üstünde. EURO 2024'ün ardından 2 futbolcu için yüksek bonservis teklif edilmesi bekleniyor.

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon dikkat çeken isimlerden biri olan Barış Alper Yılmaz'a, Avrupalı kulüplerin ilgisi giderek artıyor. Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk, futbolcunun takımda kalacağını açıklamış olmasına rağmen; yüksek bir teklif gelmesi durumunda Yılmaz'ın satışına onay verilebilir. Yönetim, Sacha Boey transferinde olduğu gibi 25-30 milyon euro'luk bir miktar bekliyor.

Galatasaray'dan; Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Yunus Akgün'ün görev yapacağı EURO 2024 turnuvasından sonra bu oyuncuların değerinin artması bekleniyor. TRT Spor'a göre, Barış Alper Yılmaz dışında Kerem Aktürkoğlu'nun da talibi çok. Galatasaray'a, Aktürkoğlu için İspanya, Amerika ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden teklifler geliyor.

Galatasaray'ın, iki oyuncunun satılması durumunda 50 milyon euro'luk bir gelir elde etme isteği içerisinde olduğu öğrenildi. Takım, oyuncuları 50 milyon euro'dan aşağıya göndermeme konusunda ısrarcı.