Dünya

Hindistan'da bir çift morgda cinsel ilişkiye girdi; görüntülerin yayılmasının ardından üç kişi gözaltına alındı

Olay üzerine CMO ofisi, polis karakoluna resmî bir şikayette bulundu

02 Eylül 2024 13:53

T24 Dış Haberler

Bir çiftin morgun soğutma odasında cinsel ilişkiye girerken filme alındığı olayda üç morg çalışanı gözaltına alındı. 

Morgun temizlik görevlisi olan Sher Singh tutuklanırken videoyu çeken ve olay sırasında orada bulunan iki çalışan da gözaltına alındı. Noida Baş Tıp Görevlisi, durumla ilgili endişelerini dile getirerek acil önlemler alınması gerektiğini belirtti.

Yaklaşık bir ay önce gerçekleşen olay, görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla ortaya çıktı. Videoda cinsel ilişkiye giren çiftten erkek olanı morgun temizlik görevlisi Sher Singh olarak tespit edildi ve tutuklandı. Videoyu çeken Parvendra ve olay sırasında orada bulunan Bhanu adlı iki çalışan da gözaltına alındı.

Noida Baş Tıp Görevlisi (CMO) Sunil Sharma, durumla ilgili endişelerini dile getirdi ve acil önlemler alınması gerektiğini vurguladı. Güvenlik görevlilerinin sayısının artırılması ve güvenlik kameralarının kurulması planlanıyor.

Olay üzerine CMO ofisi, polis karakoluna resmî bir şikayette bulundu. 

Sher Singh'in işine son verilirken olayı araştırmak üzere üç kişilik bir soruşturma komitesi kuruldu. Komitede, yardımcı CMO'lar Dr. Jaisalal ve Dr. R.P. Singh ile adli tıp uzmanı Dr. Rishabh Kumar Singh yer alıyor.

Olay, tesisin güvenliği ve yönetimi hakkında ciddi endişelere yol açtı. Polis, morgda başka videoların çekilip çekilmediğini belirlemek için soruşturmayı sürdürüyor.