Gündem

İBB, Ali Selim Metli'nin isteğini yerine getirdi; Ekrem İmamoğlu'nun koltuğuna oturup talimat vermişti

21 Mayıs 2024 09:37

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koltuğuna oturan ve sınıflarına öğrenci dolapları yapılmasını isteyen 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli'nin talimatını yerine getirdi. İBB, Zeytinburnu Halit Ündeğer İlkokulu'ndaki sınıflara öğrenci dolapları yaptı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretmişti. Ali Selim'in başkanlık koltuğundaki ilk talimatı, okuluna öğrenci dolapları yapılmasıydı. Metli, “Öncelikle, ben ve arkadaşlarım, okula giderken çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bu yüzden tüm sınıflarımızda, çantalarımızı ve eşyalarımızı koymak için, öğrenci dolapları istiyoruz" demişti. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Ali Selim'in bu talimatını yerine getirdi ve Zeytinburnu Halit Ündeğer İlkokulu'ndaki sınıflara öğrenci dolapları tahsis etti. Ali Selim Metli, "Talimatımı hemen yerine getirdiler. Dolaba eşyalarımı, kitaplarımı ve defterlerimi koyuyorum. Bu sayede çantalarımız çok hafifledi, çok rahat taşıyabiliyoruz. Çantalarımız hafifleyince de enerjilerimizi derslere verebiliyoruz. Çok rahatladık. Teşekkür ederiz Ekrem İmamoğlu'na" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi. 

Haberi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ali Selim’in talimatı yerine getirildi" notuyla paylaştı.