Spor

İbrahim Hatipoğlu'ndan transfer açıklaması: Avrupa Ligi'nde başarılı olacak kadroyu kuracağız

01 Eylül 2024 00:13

İbrahim Hatipoğlu Süper Lig'de Galatasaray'ın Adana Demirspor'la oynadığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Ayrılan oyuncularımız var"

Transfere ilişkin Hatipoğlu, "Ayrılan oyuncularımız var. Bizlere yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz. Elbette yerlerini dolduracağız. İsimlerden bahsetmek doğru değil. Daha önceden hazırladığımız listemizdeki oyuncularla görüşmeleri yapıyoruz. 4 Eylül'e kadar bu anlaşmaları yapmış olacağız. İlk 3 maçımızı kazandığımız için mutluyuz. Avrupa Ligi'nde başarılı olacak kadroyu kuracağız." dedi.

"Gereken açıklama yapılacaktır"

Maçta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Mauro Icardi'yle ilgili İbrahim Hatipoğlu, "Icardi'nin sakatlığı bizim için en üzücü andı bu akşam için. Arka adalesinde sakatlık tespit ettiler. Gereken açıklama yapılacaktır." yanıtını verdi

"Şampiyonlar Ligi bizi üzdü"

İbrahim Hatipoğlu sözlerini şöyle tamamladı, "Bizim takımımız lige başlarken form ve doğru oyunu oynama konusunda zamana ihtiyaç duyuyor. Şampiyonlar Ligi bizi üzdü. Yeni formatla bir Avrupa Ligi var. Kendimizi Avrupa Ligi'nde final oynayacak şekilde hazırlıyoruz. Avrupa Ligi'nde 3 Türk takımı var. Burada da bir rekabet olacaktır. Avrupa Ligi'nde önemli maçlar bizi bekliyor. Mutlu ve motive olarak bu kupada final hedefliyoruz."