Spor

Icardi'den Mourinho'ya çarpıcı gönderme: Büyük takımlarda çalışırken böyle konuşmazdı

"Biz her zaman sahaya odaklandık ve iki sene üst üste şampiyon olduk, bizi durdurmaya çalıştılar ama başarısız oldular"

14 Ağustos 2024 10:39

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Süper Lig'in ikinci haftasında Konyaspor ile yapılacak maç öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hatayspor maçında attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynayan Icardi, takımın bu sezonki performansı ve geçmiş yıllara dair tecrübeleri üzerine değerlendirmeler yaptı. Ayrıca, Jose Mourinho'ya yönelik eleştirileriyle de gündeme geldi.

Icardi, takımının sezon açılışını galibiyetle yapmasının önemini vurgulayarak, geçen yıllardaki başlangıç maçlarının aksine bu yılki pozitif başlangıcın kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Futbolcu, "İki senedir saha dışında birçok şey yapıldı bize karşı. Biz her zaman sahaya odaklandık ve iki sene üst üste şampiyon olduk. Bizi durdurmaya çalıştılar ama başarısız oldular" dedi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine de değinen Icardi, bu durumun Türk futbolu için olumsuz olduğunu ifade etti. İki senedir üst üste kazanılan başarıların, özellikle rakipleri rahatsız ettiğini söyledi.

Jose Mourinho'ya yönelik sert eleştirilerde bulunan Icardi, "Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşması enteresan. Büyük takımlarda çalışırken böyle konuşmazdı, böyle konuştuğunu hatırlamıyorum" diyerek, Galatasaray'ın büyüklüğüne ve kendilerine yönelik eleştirilere karşı takım olarak birlikte hareket edeceklerini vurguladı. Galatasaray'ın özel bir hocası olduğunu belirten Icardi, sezon boyunca futbola odaklanacaklarını ve sahadaki başarılarını konuşarak devam ettireceklerini dile getirdi.